Avondvierdaagse Enschede met onze eigen draai!

3 juni 2018

Afgelopen week was de avondvierdaagse in Enschede van maandag t/m vrijdag en je kon kiezen welke 4 avonden je wilde lopen. De deelnemers van Supporter van Elkaar waren er klaar voor en “team” Dolphia had er zelfs een geweldig extra initiatief eraan gekoppeld. Ze liepen voor een goed doel, namelijk voor Kirstens Kopgroep http://kirstenskopgroep.nl/ .

Kirstens Kopgroep is een stichting die zoveel mogelijk geld wil ophalen, met allerlei acties, voor het Hersentumorfonds. In Nederland overlijden 28 mensen per week aan een hersentumor. Anders dan bij vele andere soorten kanker is dat getal al vele tientallen jaren niet afgenomen. Eén van de belangrijkste redenen daarvoor is het gebrek aan onderzoek. 100% van de inkomsten van Stichting Hersentumorfonds gaat naar onderzoek.

Helaas waren de weergoden ons zeer slecht gezind: 4 van de 5 avonden werden afgelast in verband met code geel of oranje. Dat was natuurlijk echt flink balen, alleen de maandagavond was doorgegaan. Daarom hebben we vrijdagavond besloten om toch zelf te lopen en natuurlijk zijn we toen naar FC Twente gelopen, van de Richtersbleek naar de Grolsch Veste en weer terug.

Bij de Grolsch Veste heeft “team” Dolphia het geweldige bedrag van de sponsorloop onthuld en aan Rik Platvoet (aanwezig namens Kirstens Kopgroep) overhandigd. Het totaal bij elkaar gelopen bedrag was maar liefst €805,-, wat een geweldig resultaat.

Ook hebben we de medailles uitgereikt, aan alle kanjers die er toch maar mooi waren ondanks code oranje. Het was ook fijn dat er een aantal vertegenwoordigers waren van de selectie van Supporter van Elkaar. Dank je wel allemaal voor het Supporteren van Elkaar. Volgend jaar weer?

TV serie

Volg wekelijks de overwinningen en tegenslagen van Enschedese gezinnen Begin vorig seizoen lanceerde de stichting 'FC Twente, scoren in de wijk' een nieuw project: Supporter van Elkaar. Diverse teamleden zetten zich in voor Enschedese gezi

Lees meer