En dit kon er wel met de kinderen van Supporter van Elkaar.

15 februari 2021
Helaas liggen de groepsbijeenkomsten van Supporter van Elkaar in de 3 steden Oldenzaal, Hengelo en Enschede al maanden stil. We proberen op allerlei manieren ccontact te houden met de gezinnen en hebben met ons team goed nagedacht wat we toch nog voor de kinderen kunnen betekenen.
Gelukkig hebben we, rekening houdend met de coronamaatregelen, hele leuke buitenactiviteiten bedacht die we konden doen met de kinderen uit Hengelo en Oldenzaal. Een hartstikke leuk en spannend bezoek van de Oldenzaalse kinderen aan vliegbasis Twente met onze partner Impuls als gids. Daar hebben ze een wandeling gemaakt, vliegtuigen gekeken en enkele sportieve activiteiten uitgevoerd.
De Hengelose kinderen zijn ook lekker buiten actief geweest. Zij brachten een bezoek aan het speelbos met een pluktuin in de Hengelose Es. Daarnaast hebben zij diverse spellen gespeeld met elkaar. En de allerleukste en unieke activiteit van de afgelopen weken was toch wel "wintersport" in Twente. Heerlijk spelen in de sneeuw en lol hebben met elkaar.
 
 

TV serie

Volg wekelijks de overwinningen en tegenslagen van Enschedese gezinnen Begin vorig seizoen lanceerde de stichting 'FC Twente, scoren in de wijk' een nieuw project: Supporter van Elkaar. Diverse teamleden zetten zich in voor Enschedese gezi

Lees meer