Team Supporter van Elkaar is er weer klaar voor!

27 augustus 2020

Na een warme zomervakantie is het team van Supporter van Elkaar deze week gestart en voor het eerst met de nieuwe stagiaires bij elkaar geweest, natuurlijk op 1,5 meter afstand van elkaar. 
In de Grolsch Veste, in de ontmoetingsruimte van FC Twente, scoren in de wijk, hebben de stagiaires kennis gemaakt met het team van Supporter van Elkaar (Jantinette, Jelle, Jorieke, Bart, Rik, Willy en Laura) en wij met hen. Daarna zijn we begonnen met de uitleg van Supporter van Elkaar en de voorbereidingen voor onze groepen in Enschede, Oldenzaal en Hengelo. We zijn erg blij dat we naast Enschede, nu ook in de andere 2 steden gezinnen mogen helpen met het realiseren van hun doelen. Gezondheid en meedoen in de maatschappij zijn de pijlers van het traject van 18 weken, Sport als middel, gezelligheid, leuke activiteiten met hele gezin en zinvolle thema's voor de ouders zijn de ingredienten. Het is voor ieder gezin die wel een steuntje in de rug kan gebruiken en die zich samen met ons in wil zetten voor een betere toekomst voor het gezin. 

Het is een bijzonder stagejaar. Voor het eerst hebben we studenten van 5 verschillende opleidingsinstituten. Binnenkort stellen we ons team en de stagiaires wat uitgebreider voor maar voor nu is het leuk om te weten dat Max P. van de HAN is, Emre van het ROC van Twente, Max S. van Landstede, Hoeseb van het Windesheim en Roy van het Saxion. Wij wensen de mannen een leerzaam en succesvol stagejaar. 

 
 

TV serie

Volg wekelijks de overwinningen en tegenslagen van Enschedese gezinnen Begin vorig seizoen lanceerde de stichting 'FC Twente, scoren in de wijk' een nieuw project: Supporter van Elkaar. Diverse teamleden zetten zich in voor Enschedese gezi

Lees meer