Gezinnen van Supporter van Elkaar op vakantie in Haaksbergen

14 juli 2020
Al voor het 2e jaar mogen de gezinnen van Supporter van Elkaar kosteloos op vakantie in een prachtige stacaravan op Camping Scholtenhagen in Haaksbergen. Voor veel gezinnen is op vakantie gaan niet vanzelfsprekend en zo kunnen wij de gezinnen van Supporter van Elkaar uit Enschede en Oldenzaal toch een mooie ervaring bieden.
Afgelopen weekend hebben Eva en haar zoon Jericho (5,5 jaar), samen met een bevriend gezin, enorm genoten van de prachtige camping, het mooie weer en elkaar. Eva en Jericho waren nog nooit samen op vakantie geweest en heeft heeft ze zo goed gedaan. Veel positieve energie.
Bedankt gulle gevers dat jullie dit voor zoveel gezinnen mogelijk maken! Bedankt Monique en collega's voor het organiseren!
Supporter van Elkaar is 1 van de projecten van FC Twente, scoren in de wijk https://www.fctwente.nl/club/maatschappelijk/scoren-in-de-wijk

TV serie

Volg wekelijks de overwinningen en tegenslagen van Enschedese gezinnen Begin vorig seizoen lanceerde de stichting 'FC Twente, scoren in de wijk' een nieuw project: Supporter van Elkaar. Diverse teamleden zetten zich in voor Enschedese gezi

Lees meer