Jezelf presenteren, hoe pak je dat aan?

29 mei 2018

Haije Wout Swart is een ochtend in de Supporter van Elkaar Zuid groep geweest met het thema "Jezelf presenteren, hoe pak je dat aan?"

Hoe presenteer je jezelf op een manier die overtuigt en boeit? Hoe kun je een indruk van jezelf geven die bij je past? De eerste indruk (waar iedereen het altijd maar over heeft) die anderen van jou krijgen is belangrijk, die kun je maar één keer maken!

De deelnemers van Supporter van Elkaar uit de Zuidwijk van Enschede zijn bezig geweest met zichzelf te presenteren aan de groep. Heel spannend, maar hoe belangrijk is het om iets van jezelf te laten zien aan anderen.

“Af en toe kom je in situaties terecht dat je voor een groep iets moet zeggen”. “Dat is best moeilijk”. “Je staat in het middelpunt van belangstelling en hoe ga je hiermee om”?  Dat zegt Haije Wout Swart van http://eye-present.nl/ Hij is die ochtend aanwezig om ons op een leuke interactieve, laagdrempelige manier te laten zien dat iedereen kan presenteren.  In diverse spelvormen heeft hij iedereen van de groep laten ervaren hoe het is om te presenteren.  

“Ik vond het een leerzame bijeenkomst”, zei één van de deelnemers. Zij heeft net een baan gevonden en deze workshop zou haar nog beter geholpen hebben om zichzelf te presenteren tijdens een sollicitatiegesprek. “Ik neem deze ervaring mee voor een volgende keer, al hoop ik niet dat dat gauw nodig is”, zei ze lachend.

Bedankt Haije voor deze inspirerende ochtend!

Eye present adviseert en begeleidt het bedrijfsleven bij communicatievraagstukken, salespitches, presentatietechnieken en het ontwerpen en geven van presentaties. Verder biedt Eye Present creatieve workshops aan in het onderwijs vanuit het 'leren leren' concept. Haije Wout Swart is initiatiefnemer van Eye Present. Door zijn ervaring in retailmanagement, werving / selectie en communicatie kan hij interne en externe communicatievraagstukken vanuit een breed perspectief begeleiden. Contactgegevens: www.eye-present.nl en +31 6 1872 3340
http://eye-present.nl/over-eye-present/ en  https://www.linkedin.com/in/haije-wout-swart-58882713

TV serie

Volg wekelijks de overwinningen en tegenslagen van Enschedese gezinnen Begin vorig seizoen lanceerde de stichting 'FC Twente, scoren in de wijk' een nieuw project: Supporter van Elkaar. Diverse teamleden zetten zich in voor Enschedese gezi

Lees meer