Supporter van Elkaar in de afgelopen corona periode en wat nu?

14 juli 2020

Zoals bij vele van jullie is bij Supporter van Elkaar in maart alles wat met groepen te maken had stil komen te liggen. Dat was een flinke domper maar we hadden er natuurlijk alle begrip voor, het kon niet anders. Gelukkig waren we in Enschede en Hengelo nog niet begonnen met een groep maar in Oldenzaal waren we net 3 weken op weg met een hele gemotiveerde groep. Na de eerste schok hebben we met elkaar overlegd wat we toch nog voor de gezinnen in Oldenzaal konden betekenen. We hebben regelmatig leuke en gezonde beweegactiviteiten en recepten op onze facebookpagina geplaatst en via de whats app groep contact gehouden om te weten hoe het met iedereen ging. Met pasen hebben de gezinnen een leuke attentie gekregen om ze een hart onder de riem te steken en na de meivakantie konden we gelukkig weer met de kinderen afspreken om te sporten. Tot aan de zomervakantie kwamen de kinderen wekelijks bij elkaar om lekker te bewegen en ook al mochten de ouders nog niet mee het sportcomplex van FC Berghuizen op, we spraken ze al wel weer iedere week wanneer ze de kinderen brachten. Echt heel fijn. Op dit moment zijn collega's van FC Twente, scoren in de wijk aanwezig bij vakantieactiviteiten in Oldenzaal, maar daarover in een apart bericht meer. 
Zoals het er nu uitziet kunnen we in september van start met de groepen in Oldenzaal, Hengelo en Enschede en hebben we de voorbereidingen zo goed als klaar om lekker weer te beginnen. Op dit moment kunnen gezinnen zich aanmelden en zijn onze partners in de 3 steden actief met het werven van gezinnen. 

Voor nu wensen wij iedereen een fijne en vooral ook gezonde zomer en wij zijn er vanaf 24 augustus weer!

TV serie

Volg wekelijks de overwinningen en tegenslagen van Enschedese gezinnen Begin vorig seizoen lanceerde de stichting 'FC Twente, scoren in de wijk' een nieuw project: Supporter van Elkaar. Diverse teamleden zetten zich in voor Enschedese gezi

Lees meer