Supporter van Elkaar in de eerste 5 maanden

13 maart 2018

In 5 maanden Supporter van Elkaar in Enschede Zuid en Oost is er al heel wat gebeurd. De ouders zijn ieder week een ochtend bij elkaar en hebben in de afgelopen maanden al heel wat sporten leren kennen. Er zijn gastdocenten op bezoek geweest en heel wat thema's zijn al besproken. Daarnaast zijn ze met hun kinderen op een middag na schooltijd lekker samen bezig met allerlei sport en spel activiteiten en het is heel duidelijk zichtbaar dat iedereen daar veel plezier aan heeft. 

Ook is bijna iedereen al bij een thuiswedstrijd van FC Twente geweest en is de Oostgroep op bezoek geweest bij 1Twente voor een rondleiding en een vlog workshop. Dat was ook een geweldige ervaring. De Zuid groep gaat binnenkort op bezoek bij 1Twente. 

In de komende maanden staan er nog erg veel leuke en nuttige activiteiten en bezoekjes op het programma en zullen we daar zeker over berichten. 

Vanaf vandaag (13 maart 2018) zijn onze berichten niet alleen te volgen via onze facebookpagina maar ook via deze website. En zeer binnenkort is ook goed te zien wat we doen via de TV-serie Supporter van Elkaar die door 1Twente uitgezonden wordt.  

TV serie

Volg wekelijks de overwinningen en tegenslagen van Enschedese gezinnen Begin vorig seizoen lanceerde de stichting 'FC Twente, scoren in de wijk' een nieuw project: Supporter van Elkaar. Diverse teamleden zetten zich in voor Enschedese gezi

Lees meer