Supporter van Elkaar op bezoek bij In Person

5 juni 2018

Jim Kok, directeur van In Person, ontving ons vanmorgen 5 juni op het hoofdkantoor aan de Tromplaan in Enschede. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie en thee, luisterden de deelnemers van de 2 groepen Supporter van Elkaar naar zijn verhaal.

‘Hoe kom je aan een baan?’ Wij werken anders dan andere uitzendbureaus’, zegt hij. ‘ Graag willen wij, d.m.v. een persoonlijk gesprek, weten wie jij bent’. ‘Waar liggen jouw drijfveren’. ‘Wat is je passie!’ ‘Wij luisteren dus eerst heel goed naar jouw verhaal’. Als we een twinkel in je ogen zien, dan zitten we op het goede spoor’. ‘Dan zien we waar jij blij van wordt’. ‘Dan zoeken we een passende functie’. ‘Je kunt wel zeggen dat iedereen die zich hier meldt wel een passende werkplek krijgt’.

Na zijn verhaal heeft Jim ons meegenomen voor een kleine rondleiding in zijn prachtige kantoor. Het pand heeft een hippe, energieke en warme uitstraling. Net even anders dan anders. De deelnemers keken hun ogen uit. Oud-deelnemer van Supporter van Elkaar Amina Khatir liep voorop. Zij werkt namelijk al sinds 16 april als financieel medewerker bij In Person. Trots liet ze haar werkplek zien.

Direct aan de slag:

Eén deelnemer heeft deze ochtend direct al actie ondernomen en gesproken met medewerker Sharon. Dit was een goed gesprek want ze begint a.s. donderdag al met het proefdraaien bij een bedrijf in de foodsector in Glanerbrug. Twee andere deelnemers hebben binnenkort een gesprek met één van de medewerkers van In Person om te kijken wat de mogelijkheden voor werk zijn.

Kortom; een zeer zinvolle bijeenkomst. Dank je wel Jim Kok en de medewerkers van InPerson. Graag tot een volgende keer!

Op 14 februari 1999 ontstond uit een fusie van 2 uitzendbureaus In Person. Oprichter en ondernemer Herman Kok had daarbij één doel: de uitzendbranche op de kop zetten. Het anders zijn zit in de mentaliteit en ondernemerschap. Levensvreugde, optimisme en dienstverlening op een niveau dat niemand anders kan evenaren. Want, zo zeggen we nog steeds; Bij In Person werk je niet, dan ben je. Sinds jan. 2017 is Jim Kok, zoon van Herman Kok, directeur van In Person. https://www.inperson.nl

 

TV serie

Volg wekelijks de overwinningen en tegenslagen van Enschedese gezinnen Begin vorig seizoen lanceerde de stichting 'FC Twente, scoren in de wijk' een nieuw project: Supporter van Elkaar. Diverse teamleden zetten zich in voor Enschedese gezi

Lees meer