Supporters in de Grolsch Veste!

23 december 2018

Woensdag 19 december 2018 had weer een groep van Supporter van Elkaar een leuke rondleiding door de Grolsch Veste. Aangezien de feestdagen eraan komen, begon de rondleiding met chocolademelk en kerstkransjes. De sfeer zat er meteen al goed in en de kinderen waren laaiend enthousiast. Nick Hengelman (keeper van FC Twente) was ook aanwezig om samen met de kinderen te voetballen. Zoals altijd gaven de altijd vriendelijke rondleiders, Hennie en Gerrit, de gezinnen een kijkje achter de schermen en vertelden ze mooie verhalen. Onderweg was er alle gelegenheid om op de foto te gaan in de persruimte, in de dug out en in de kleedkamer. De kleedkamer was nog niet schoongemaakt na de bekerwedstrijd van de vorige avond, hier en daar lagen nog plukken gras. Deze wedstrijd won FC Twente gelukkig met 2-0. Dus het was extra leuk om de dag erna in de kleedkamer te zijn waar vast een feestje gevierd is.

Nick Hengelman ging vervolgens met de kinderen voetballen. Ze moesten de bal in een schot met gaten schieten en met de hulp en aanmoedigingen van Nick hadden de kinderen het erg leuk. Een van de kinderen schoot de bal zelfs 3x door het gat met 30 punten. Wie weet was dit het begin van een mooie carrière bij FC Twente. Nadat er een groepsfoto is gemaakt met Nick Hengelman en ze zelfs even in de dug-out gezeten hebben werd de middag afgesloten met wederom chocolademelk. Het was een bijzondere en gezellige middag! 

Bedankt Nick, Hennie en Gerrit!

TV serie

Volg wekelijks de overwinningen en tegenslagen van Enschedese gezinnen Begin vorig seizoen lanceerde de stichting 'FC Twente, scoren in de wijk' een nieuw project: Supporter van Elkaar. Diverse teamleden zetten zich in voor Enschedese gezi

Lees meer