Wat is het fijn om te mogen leren in een experimenteel project!

14 maart 2019

In de afgelopen periode en de komende weken werken medewerkers en deelnemers van Supporter van Elkaar op verschillende manieren mee aan interviews, evaluaties en onderzoek. Naast dat ik het zo fijn vind dat iedereen daar aan mee wil werken en zich zo kwetsbaar en open opstelt, levert het ook een schat aan informatie op aan wat werkt, verbeterd kan worden en wat we beter niet meer kunnen doen. Het experimentele project zit in het laatste half jaar en we zijn met de laatste twee groepen bezig maar nu al hebben we een schat aan informatie opgehaald en zal er nog het nodige aan onderzoek en rapportage gedaan worden. 

Ook hier zullen we de komende tijd regelmatig bericht van doen. Maar nu eerst een interview wat ik zelf gegeven heb aan Platform 31 over mijn deelname aan de 2e leerkring armoede en gezondheid. 

‘Samen leuke dingen doen is functioneel’

 

 

TV serie

Volg wekelijks de overwinningen en tegenslagen van Enschedese gezinnen Begin vorig seizoen lanceerde de stichting 'FC Twente, scoren in de wijk' een nieuw project: Supporter van Elkaar. Diverse teamleden zetten zich in voor Enschedese gezi

Lees meer