Workshop Wie ben ik? van Haije Wout Swart.

18 april 2019
Haije Wout Swart was 11 april te gast bij de Zuid groep van Supporter van Elkaar. Deze bijeenkomst vond plaats in de maatschappelijke skybox van FC Twente, scoren in de wijk, in de Grolsch Veste. De deelnemers zijn al enkele weken bezig geweest met het maken van een collage over zichzelf. Met behulp van de collage hebben de deelnemers zichzelf gepresenteerd. Dat is natuurlijk behoorlijk spannend en hoe presenteer je jezelf eigenlijk? 
 
Daarover gaf Haije Wout Swart van Eye Present een workshop. Hoe presenteer je jezelf op een manier die overtuigt en aanspreekt? Door kleine oefenvormen en tips en tricks van Haije Wout heeft elke deelnemer een mooie presentatie over zichzelf gedaan. De deelnemers van Supporter van Elkaar vonden het erg interessant en kunnen trots op zichzelf zijn! 
 
Haije Wout, bedankt voor deze leerzame ochtend!

TV serie

Volg wekelijks de overwinningen en tegenslagen van Enschedese gezinnen Begin vorig seizoen lanceerde de stichting 'FC Twente, scoren in de wijk' een nieuw project: Supporter van Elkaar. Diverse teamleden zetten zich in voor Enschedese gezi

Lees meer